Pentru PS5 Gamepad Gel de Silicon Anti-Alunecare Piele Caz Acoperire de Protecție Capac de Protecție Caz Pentru PS5 Controller Caz de Protecție

2.87lei 13.12lei

Pentru PS5 Gamepad Gel de Silicon Anti-Alunecare Piele Caz Acoperire de Protecție Capac de Protecție Caz Pentru PS5 Controller Caz de Protecție

Caracteristici: 1. Se Potrivesc Perfect: Acest silicon capacul de protecție este potrivit pentru PS5 Controller (nu este potrivit pentru alte modele).

2. Protecție completă: Apoi se acoperă caracteristicile complete cabina de design, astfel prevenind eficient dispozitiv pentru PS5 Controller de a fi rupt și zgâriat.

3. Premium Material: Făcute de înaltă calitate din material siliconic, moale si rezistent.

4. Acces ușor: Toate butoanele și porturile pot fi accesate, material usor si durabil oferă protecție excelentă și aderență pentru rezistenta excelenta de jocuri.

5. Anti-alunecare și Practic: Nu sunt anti-alunecare de particule pe mâner, astfel încât caz nu va cădea pe pământ atunci când utilizați dispozitivul pentru PS5 Controller.

Caietul de sarcini:

Numele: Capac De Protectie

Aplicabile model: numai pentru PS5 Controller

Material: silicon

Culoare: negru, roșu, alb, albastru (opțional)

Greutate: 30g despre

Lista De Ambalare:

1*carcasă din Silicon pentru Controller PS5


  • Compatibil Marca/Model: SONY
  • Nume De Brand: tmddotda
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: Gamepad Piele Pentru SONY Playstation 5

Etichete: playstation mobile 5, ps4 gamepad ps5, 3ds fatete filipine, playstation 5 shell, masca playstation 5, e-mail sony ps4, ipod 5 masca, sony ps5 caz, capace de silicon gamepad ps4, 3ds pokemon fatete.

Ați putea dori, de asemenea