4 Porturi Stand de Încărcare Stație de Andocare pentru WII Joc Consola Bateriei Gamepad Controler de Joc Joystick Incarcator cu Indicator LED

29.91lei 49.86lei

4 Porturi Stand de Încărcare Stație de Andocare pentru WII Joc Consola Bateriei Gamepad Controler de Joc Joystick Incarcator cu Indicator LED

Caracteristică:

Folosind USB-DC 5V-putere de intrare, în condiții de siguranță și de încredere, puternic versatilitate.

Conține patru seturi de independent controlate unități de încărcare, unitatea independent built-in de detectare inteligent, de curent constant, tensiune constantă, precizia circuitului de eșantionare.

Echipat cu patru seturi de baterii reincarcabile pentru mâner, care poate satisface patru utilizatori să folosească pentru WII mâner pentru a juca jocuri în același timp.

USB-cablu de incarcare DC5V este pe deplin compatibil cu porturile USB de diferite gazde și Pc-uri.

Albastru lumină LED-uri în partea de jos a încărcătorului adaugă un decor frumos pentru casa.

Caietul de sarcini:

Material: ABS + PC

Culoare: Alb, Negru (optional)

Compatibilitate: pentru WII Consolă de jocuri

Greutate: 345g

Dimensiune: 19x5.5x4.6cm/7.4x2.1x1.8in

Instrucțiuni:

1.Introduceți USB-DC 5V cablu de încărcare în putere de intrare gaura pentru WII încărcător și conectați mufa USB la portul USB pentru Wii host sau alte dispozitive.În acest moment, LED-ul albastru de pe partea de jos a încărcătorului este pe.

2.Pune mânerul baterie reîncărcabilă în pentru WII mâner, pune-l pe bază de încărcare și să păstreze un contact bun.În acest moment, indicatorul de încărcare cu LED-uri de unitatea de la incarcator se aprinde în roșu.

3.Numărul de unități de încărcare și timpul de încărcare: sistemul va aloca automat curentul de încărcare a unității și de a regla lungimea de încărcare în funcție de numărul de impulsuri folosite și puterea de fiecare baterie.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Baza De Încărcare

4 X Baterii

1 X Cablu de Date USB


  • Origine: NC(de Origine)
  • ABS: PC
  • Numărul De Model: Bază De Încărcare
  • Nume De Brand: vanpower
  • 19x5.5x4.6cm: 7.4x2.1x1.8in
  • Certificare: Nici unul
  • Compatibil Marca/Model: nintendo
  • Nintendo Model: wii
  • alb: negru
  • pentru WII Consolă de jocuri: 345g

Etichete: iepurasul bateria, pielea wii u, wii stand alb, player joc consola, joystick-ul wii, wii, capacitatea bateriei indicator de litiu, controlul wii încărcător, nintendo a comuta piele, final fantasy ff14.

Maxim3244
2021-07-04
5/5
parfait

Ați putea dori, de asemenea