Nou Original W25N01GVZEIG W25N01GVZEIG W25N01G 25N01GVZEIG WSON-8

56.61lei 65.80lei

1.Avem mai multe tipuri de mărfuri (toate într-un singur magazin),Și mai important ,veți obține cel mai mic Preț de înaltă Calitate .

2.Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați .Cumpara mai multe părți.folosit "Adauga in cos" vom face o reducere pentru tine.Dacă ai nevoie de ceva ma puteti contacta,Pentru că cele mai multe dintre ele încă nu au fost publicate on-line.

3.Putem livra la tine prin DHL / UPS/ EMS /Fedex / TNT /China Post Air Mail... .Pentru Țările și Regiunile unde EMS nu poate livra,pls alege alte moduri de transport.

4.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

5.Orice import comisioane sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Restituire & Înlocuire

1.Dacă elementul achiziționa din magazinul nostru nu sunt de perfecționat de calitate, care este, ele nu funcționează în format electronic pentru producătorii de caietul de sarcini, pur și simplu a reveni la noi pentru înlocuire sau de restituire.

2.Toate elementele trebuie să fie returnate în starea lor originală pentru a beneficia de o restituire sau de înlocuire.

3.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate.

4.Dacă aveți orice probleme, nu sunt 100% mulțumit , vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, am e-mail de răspuns în 24 de ore .


  • Compatibil Marca/Model: Nici unul
  • Numărul De Model: w25n01gvzeig
  • Origine: NOI(de Origine)
  • Nume De Brand: ZHONGXIANGTAI

Etichete: 1g flash, w25n01gvzeig, funda tableta xiaomi mipad, plc ecran, clip ic, animale filtru de zgomot, bta41, express tv, roșu play tv, wson.

Gaukhar29
2021-03-30
5/5
All OK

Ați putea dori, de asemenea