Temperat Pahar Ecran Protetor pentru Samsung Galaxy 42mm 46mm 9H Anti-zero Film Protector Ceas Inteligent Accesorii

4.01lei 6.66lei

Temperat Pahar Ecran Protetor pentru Samsung Galaxy 42mm 46mm 9H Anti-zero Film Protector Ceas Inteligent Accesorii

Notă: Numai pentru Samsung ceasuri,Nu este potrivit pentru alte marci de ceasuri.Caracteristici: Ecran De Înaltă Sensibilitate Și Touch Confortabil Sentiment.Garda De Ecran Poate Rezista La Zgârieturi Și Daune De Zgarieturile Nedorite.Anti Ulei/ Apă De Acoperire, Pentru A Evita Petele Și De A Reduce Amprentele.Usor de instalat, Auto-aderente, nu Lasă reziduuri lipicioase după ce a eliminat. Pachetul include: 1/2/3/4buc Ecran Protector

En-Gros & Picătură De Transport Maritim

- Pentru en-gros Noi va oferim un discount, sau gratuit de transport maritim expres care, de obicei, durează nu mai mult de o săptămână pentru a ajunge. - Pentru picătură de transport maritim 1) putem face CSV Picătură de Transport maritim. 2) Pentru statele UNITE ale americii,AU,CA,UK,RU cumpărători, ePacket este disponibil. 3) nu Există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele. 4) Comenzile vor fi trimise în termen de 48 de Ore. 5) Nici o factura sau orice informații incluse. - Dacă vrei Picătură de Transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a obține cel mai bun preț și servicii.Vă mulțumesc !

FAQ

- Cum de a urmări pachetul meu ?Urmăriți-l pe următorul site web cu numărul de urmărire.(Selectați limba la linia de sus.) www.17track.net/en

- Ce să facă în cazul în care achiziționarea de protecție va alerga afară?

Dacă achiziționați protecția timpul va rula în 1 săptămână, vă rugăm să contactați să-l extindă.Apoi, plata nu va veni la contul meu și aveți suficient timp pentru a primi pachetul.


  • cuvântul cheie 6: pentru samsung ceas 46mm Ecran Protector
  • Cuvântul cheie 4: Ecran Protector Pentru Samsung Galaxy Watch 42mm
  • Tip: Ecran De Protecție
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cuvântul Cheie 2: pentru samsung ceas 46mm geam
  • Nume De Brand: SAKZNR
  • Cuvântul cheie 5: pentru samsung watch 42mm Ecran Protector
  • Cuvântul Cheie 1: pentru samsung watch 42mm geam
  • Cuvântul Cheie 3: Ecran Protector Pentru Samsung Galaxy Watch 46mm

Etichete: galaxy 42mm geam, film watch, 46mm geam, apple 42mm geam, folie samsung ceas, protector de sticlă de ceas, 46mm samsung ceas, 46mm galaxy watch, watch3 42mm geam, samsung galaxy 42mm.

Ați putea dori, de asemenea