Testeaza MiniCRM la IMWorld si primesti 25% discount

MiniCRM (dezvoltatorul solutiei MiniCRM pe care am testat-o in luna mai ) isi incepe campania de extidere pe piata locala cu o demonstratie de forta la conferinta Internet&Mobile World 2015 (IM World). MiniCRM a inteles nevoia de a fi aproape de clienti si va participa la cele doua zile de conferinta cu o echipa extinsa format atat din consultanti de business,  inclusiv Norbert Lesko (vezi profil LinkedIn) CEO și creatorul soluției, dar și persoane cheie din departamentul tehnic.

MiniCRMDin discuţiile avute cu reprezentanţii Mini CRM, participarea la IM World are două obiective majore: derularea unui test de volum cu cel puţin 200 de companii dar și căutarea unor parteneri interesați să distribuie produsul. Vor astfel să ofere o experiență completă prospecților prezenți la eveniment şi totodată să poată face propunere de valoare unor potențiali parteneri. Testul ar urma să ofere companiei un feedback real asupra pieței locale, la nivelul cerinţelor, provocărilor și mentalităților curente ale clienților.

În prima zi a conferintei, MiniCRM va susține o prezentare pe scena Business Software. Tema este „The Biggest untapped potential in your company” şi face trimitere către nevoia de creştere a productivităţii în companiile mici și mijlocii şi posibilitatea exploatării potenţialelor oportunităţi din piaţa prin utilizarea unei soluții inteligente de vânzări. În acest context, compania va anunța şi disponibilitatea unui nou modul de vânzări în cadrul soluției. (vom reveni cu detalii pe acest subiect) Argumentele din prezentare vor fi întărite de un studiu de caz care va evidenţia beneficiile reale ale utilizării MiniCRM în cadrul OLC Ungaria, companie din categoria SMB, care ofera solutii pentru managmenetul sistemelor energetice.

În contextul conferinţei, MiniCRM a lansat si o ofertă comercială: 50 de companii care se abonează prin crearea unui cont gratuit în urma testului de la IM World, primesc 25% reducere pentru primul an de utilizare, indiferent de pachetul ales. Pentru cei care participa la IM World şi vor o întâlnire cu echipa MiniCRM, folosiţi aplicaţia conferinţei: MyConnector sau accesati detaliile din website. Sunt o companie moderna si transparenta, in gasiti pe site cu imagini, adrese de e-mail, telefoane etc.

 

 

 

 

Comments are closed.