Te face „Simple CRM” mai happy la locul de munca?

Simple CRMIntre Simple CRM si Zimplu CRM nu este nicio legatura, in afara ideii de simplitate sau simplificare a proceselor de relatii cu clientii. Am descoperit accidental solutia Simple CRM (al carei motto este happiness at work), deoarece, chiar daca este disponibila clientilor din Romania, furnizorul (compania belgiana ZeBridge) nu deruleaza o activitatea de vanzari pe piata locala. Solutia este surprizator de ieftina, este cloud based,  pleaca 7.5 Eur/user/luna, suma la care clientul primeste un pachet standard de functionalitati.Brosura prezenta pe site este cam veche (din 2013) insa mentioneaza ca solutie permite gestiunea tuturor activitatilor legate de client. Complementar, sunt disponbile contra cost servicii pentru import date, integrari cu  solutii ERP, e-commerce etc dar si alte personalizari la cerere. Simplu CRM este disponibila pe toate platformele mobile majore. Gasiti o prezentare detaliata, insa in limba franceza la urmatoarea adresa http://crm-pour-pme.fr/index.php/demonstration-immediate-de-simple-crm;

Solutia nu are prea multi clienti pe piata locala, insa este vanduta cu precadere in mediul francofon. „Modelul nostru de baza este vanzarea directa. Eforurile noastre de marketing nu s-au axat pe Romania, cel putin deocamdata, acesta fiind si motivul pentru care suntem dispusi sa schimbam strategia grupului prin cooptarea unor distributori interesati, care, teoretic, cunosc deja piata.
Cel mai relevant proiect local este cu o organizatie de tip ONG,specializata pe proiecte de conservarea si protejarea mediului. Principala piata este cea francofona, de aceea majoritatea documentatiilor sunt in franceza,” a declarat pentru CRM Review, un reprezentant al companiei belgiene.

Compania ZeBridge cauta in mod curent parteneri pentru distributia solutiei Simple CRM pe piata locala. Din pacate pentru ei, acelasi obiectiv il au si MiniCRM, Entersoft, SoftOne, Wizrom, BitSoftware etc. Prin urmare, nu cred ca exista prea multi potentiali parteneri. Pentru proiecte conjuncturale exista loc, insa pentru un parteneriat pe termen lung cu investitii asumate…mai complicat, spre foarte complicat, mai ales in lipsa unei echipe locale sau a unei notorietati publice evidente.

 

Comments are closed.