Synergizer devine oficial partener CAS CRM

Synergizer, companie coordonata de antreprenorul Andrei Zincenco, a semnat un parteneriat cu germanii de la CAS Software pentru livrarea pe piata local a CAS CRM. Synergizer are in portofoliu Microsoft Dynamics NAV pe care il vinde in combinatie cu un add-on dedicat proceselor de HR/Payroll/Salarizare. CAS CRM va fi oferit atat in combinatie cu NAV cat si stand alone, Synergizer afirmand ca are un business plan destul de ambitios pe CRM. CAS CRM este o solutie potrivita pentru segmentul SMB/IMM atat prin functionalitati (nu foarte complicate) si interfata (relativ usor de folosit, cu precadere pe tablete si telefoane) cat si prin cost. Prin urmare, piata țintă pentru Synergizer este destul de mare ceea permite atingerea unei cifre de cca 200.000 EUR vanzari pentru anul in curs. Solutia permite scenarii multiple de personalizare si implementari rapide, ceea ce duce la un raport 60/40 servicii versus licente in proiectele mari si 50/50 in proiectele mici. Licentierea se face la nivel de utilizator, adica beneficiarii pot opta pentru combinarea mai multor variante de licentiere (premium, standard etc) in cadrul unui proiect unic. Complementar exista si o versiune cloud, cu un pret redus dar cu limitari la nivel de personalizare.

cas

Solutia ruleaza pe orice tip de display, de la PC-uri pana la tablete, telefoane, Smart TV-uri si chiar Smart Watch-uri, indiferent de sistemul de operare (iOS, Windows, Android). Varianta preferata de livrare este prin aplicatii dedicate si mai putin prin serviciu web/browser, iar ca particularitate CAS a dezvoltat un „magazin” propriu de aplicatii in cadrul cunoscutelor marketplace-uri ale Apple, Microsoft sau Google. Conceptul de numeste „app in app” si permite utilizatorilor personalizarea solutiei CRM prin instalarea unor app-uri complementare peste aplicatia principala CAS CRM. Astfel, aplicatia CAS CRM a fiecarui utilizator poate fi diferita in cadrul aceluiasi proiect/companie.

In esenta, CAS Software ofera doua platforme majore de CRM: CAS Open (pentru servicii cloud based) si CAS Genesys World (on premises) un xRM peste care au dezvoltat o gama extinsa de solutii verticale: servicii IT, inginerie, consultanta, cercetare dezvoltare, aviatie etc și chiar versiuni exotice pentru partide politice și cluburi sportive.

Compania germana CAS Software a tot cochetat cu intrarea pe piata locala, CAS CRM fiind prezent in oferta a 4-5 companii locale (Sistec in principal dar si Criteria Management, Ravici Consulting etc). Aceste companii nu au facut insa din CAS CRM o directie strategica, si prin urmare parteneriatul cu Synergizer are o importanta deosebita prin trasarea unor planuri pe termen lung. Mircea Prelipceanu (membru in board-ul CAS) mi-a declarat ca relatia cu Sistec s-a incheiat, iar Synergizer are intreaga atentie. Veniturile CAS sunt generate in proportie de 90% prin parteneri si doar 10% de catre divizia proprie de vanzari, care se ocupa doar de proiecte foarte mari cu cerinte deosebite.

Comments are closed.