Scriptoman te ajută să vorbeşti cu clienţii în 110 limbi

Inteligenţa Artificială işi găseşte locul în cele mai diverse domenii de activitate. Recent, un start-up local a lansat Scriptoman, un serviciu de serviciu de transcriere şi traducere automată, bazat pe Inteligenţă Artificială. Disponibil ca serviciu online, Scriptoman permite transcrierea rapidă a înregistrărilor de lungă durată şi oferă o acurateţe de până la 95%. Serviciul include un editor care semnalează nivelul de încredere asociat unui cuvânt transcris sau tradus, ceea ce permite utilizatorilor rafinarea rezultatelor. Transcrierile pot fi traduse automat,  adăugate ca subtitrare la fisierele video şi arhivate pe termen lung. Un serviciu ca Scriptoman îşi poate găsi rapid loc in domeniul relaţiilor cu clientii, cu precadere in activitati de tip call si contact center. Conversatiile cu clientii pot fi inregistrate si arhivate rapid, atat in scopuri legate cat si de analiza a nivelului de multumire.

Scriptoman 2Timpul de transcriere este de jumătate din durata înregistrării, iar algoritmii utilizaţi respectă regulile ortografice şi ortoepice ale limbii române. Scriptoman permite transcrieri din 37 de limbi şi traduceri automate din 110 limbi şi a fost dezvoltat de o echipă locală, prin împachetarea unor servicii cloud ale unor furnizori internaţionali. Scriptoman  se adresează cu precădere mediului de business, de la media şi televiziune la call şi contact center, domenii care folosesc intens înregistrările audio/video. Serviciile sunt disponibile prin plata unui abonament lunar sau credit preplătit.

Compania declară că utilizează o tehnologie cloud care procesează vocea pe baza unor algoritmi de Inteligenţă Artificială. Este un engine dezvoltat de un partener extern, antrenat pentru recunoaşterea tiparelor specifice limbii române, de la diacritice la topică şi punctuaţie. Complementar,  Scriptoman oferă posibilitate adăugării unui dicţionar propriu (termeni tehnici, jargon profesional, acronime) fiecărui client şi a unui editor post transcriere, prin care să atingem un nivel superior de acurateţe. Serviciile sunt disponibile comercial prin credit preplătit sau abonament lunar, în funcţie de opţiunea fiecărui client. Serviciile de transcriere automată sunt mult mai rapide şi mai eficiente decât procesarea manuală. Transpuse în format text, înregistrările audio-video sunt mult mai uşor de arhivat şi indexat, atât pentru analiza ulterioară a informaţiilor conţinute cât şi în scopuri legale.  Serviciul Scriptoman este disponibil pentru testare gratuită, fiecare utilizator nou primind la înregistrare 30 de minute credit.

Comments are closed.