Rezerva un loc in fata la Marketing & Sales Forum 2016

Pe 31 martie ne vedem la editia a treia a Marketing & Sales Forum (Hotel Hilton). Am fost anul trecut in sala si mi-a placut, atat atmosfera creata cat si prezentarile sustinute. Prin urmare, in 2016 m-am apropiat si incerc, alaturi de organizatori, o sesiune de brainstorming prin care sa identificam reactia pietei/audientei la o serie de mantre de business care circula prin spatiul digital mioritic. Revin cu detalii pe acest subiect.

Dupa cum arata agenda, evenimentul are ceva vechi (pianistul Nicolae Dumitru si superman-ul Andy Szekely, foarte apreciati la editia precedenta), ceva nou (Adrian Florea, trainer pe sales la TrendConsult si Dr. Wargha Enayati, fondatorul retelei Regina Maria) dar si ceva de aur (Mihai Holhos, aka Mikey Hash si Mihai Irimia, un tip care vorbeste despre cum sa te imbraci cand faci afaceri). Anul trecut, la Marketing & Sales Forum experienta a fost de calitate, iar audienta s-a conectat foarte bine la eveniment. Au fost multe discutii, intrebari, networking … cum rar se intampla la conferintele B2B.

Pana pe 12 martie, costul participarii este doar 39 de Euro + TVA.( LINK INREGISTRARE) Existenta unei taxe de participare (simbolica fata de alte evenimente ppt centrice) nu urmareste profitul ci doar filtrarea audientei. Marketing & Sales Forum este organizat de compania Synergizer.

Marketing and Sales Forum

 

Comments are closed.