Predator Nutrition trece la OSF UnifyCOMMERCE

people-connectingOSF UnifyCOMMERCE este o solutie  dezvoltata de OSF Global Services si integreaza Salesforce Sales, Service si Community Clouds cu Salesforce Commerce Cloud. Cu ajutorul acestui produs, compania Predator Nutrition a unificat site-ul de e-commerce cu sistemul Customer Relationship Management.

Dezvoltarea produsului OSF UnifyCOMMERCE a început în 2013, anul în care s-a născut conturarea viziunii OSF Commerce de a integra platforma Salesforce cu fosta platformă Demandware.În același an, produsul a primit prima certificare din partea Demandware, în 2014 urmând cea de la Salesforce. De atunci, OSF a continuat îmbunătăţirea produsului prin crearea de Lightning Components unice pentru Salesforce Commerce Cloud,uşor de folosit în Community BuilderdinSalesforce Community. Pe lângăvizibilitatea 3600 a datelor, şi posibilitatea de a plasa comenzi în numele clienţilor („order-on-behalf”), OSF UnifyCOMMERCE permitecompaniilor să înlesnească clienţilor înregistraţi navigarea cu uşurinţă între siteul Commerce Cloud şi Salesforce Community, prin Single Sign-On, un coş de cumpărături care este mereu prezent,oriundese aflăclientul, şi posibilitatea de a cumpăra direct din Community.

Pentru dezvoltarea acestei solutii, OSF  a primit premiul Salesforce Partner Innovation” la categoria Retail, în cadrul conferinței Salesforce Dreamforce.

Comments are closed.