Oracle adauga in CRM OnDemand elemente de contact center si marketing

In contextul Oracle Open World, producatorul american a lansat un Innovation Pack pentru versiunea 19 (disponibila din vara) a produsului CRM OnDemand care contine Hosted Contact Center si Marketing Release 5.4. Poate in acest contect, solutia CRM OnDemand a Oracle va deveni mai atractiva si pentru piata locala. Din cate stiu, CRM On Demand este disponibil doar prin Oracle, nu si prin parteneri si este livrat dintr-un centru de date din afara Romaniei, anul trecut era inca US acum este posibil sa fie in EU. Utilizatorii, prin comparatie cu produsele on premises sunt mult mai putini, insa aceasta este o caracteristica generala a pietei locale.

Revenind la noua versiune, ideea de baza a impachetarii celor doua componente suplimentare este reducerea dependentei unei companii de partenerii externi specializati pe cele doua activitati. Cu CRM OnDemand 19 Innovation Packutilizatorii isi pot gestiona singuri campaniile de marketing, telesales sau activitatea cotidiana de suport. Prin intermediul soluţiei găzduite de Contact Center, solutiile existente care cuprind sisteme de comunicaţii prin voce, mesaje vocale, e-mail şi prin sisteme vocale interactive de preluare a apelurilor şi cele de distribuire automată a apelurilor sunt îmbunătăţite prin chat, navigare în tandem, biblioteci de răspunsuri, conferinţe multi-participanţi, răspunsuri sugerate la e-mailuri şi o interfaţă pentru integrarea cu hardware şi software pentru telefonie de la terţe părţi.

Marketing Release 5.4 simplifică pentru profesioniştii de marketing procesul de creare şi gestiune a campaniilor, a site-urilor web şi a tuturor documentelor la care are acces clientul. Deasemenea, Marketing Release 5.4 include o gestiune îmbunătăţită a listelor, care creează segmente puternic particularizate în aşa fel încât clientului adecvat să îi fie prezentat conţinutul potrivit, dar şi funcţii de gestiune a rolurilor care permit marketer-ilor să adapteze Oracle CRM On Demand la procese de business unice şi să se adreseze individual, fiecărui utilizator.

Comments are closed.