O noua referinta se adauga in portofoliul Dynamics CRM

CRM 1Distribuitorul de seminte agricole Caussade Semences a finalizat in luna mai proiectul de CRM pe tehnologie Microsoft. Solutia a fsot dezvoltata de Ymens (marketata ca Ymens CRM) si este livrata in regim cloud. Caussade Semences va gestiona cu aceasta solutie relatiile de afaceri derultate cu peste 1.500 de fermieri.

Nu am informatii daca solutia are si o componenta de mobilitate, desi natura activitatii beneficiarului implica probabil o munca intensa pe teren. Un accent mare a fost pus pe analiza si raportare, Ymens CRM oferind echipei de managemnet a Caussade Semences informatii consolidate despre tipurile de culturi alege de clienti in functie de regiune si sezonalitate, performante economice in relatie cu fiecare fermier etc. Aceste analize au rolul de a consolida relatiile cu clientii si modul de colaborare cu acestia.

Din informatiile facute publice, CRM-ul este doar o componenta a unui sistem integrat pe care Ymens l-a implementat la acest client.Caussade Semences este un grup de firme cu origine franceză si tradiţie în ameliorarea speciilor pentru cultura mare şi plante furajere. Portofoliul este unul foarte generos numarand 50 de specii de cultură. Produsele lor se comercializează în peste 34 de ţări de pe toate continentele lumii.

Dynamics CRM este una dintre cele mai vandute solutii de CRM pe piata locala, atat ca produs Microsoft cat si ca solutie dezvoltata de parteneri Microsoft si marketata individual de catre companii precum: Senior Software, Matricia, TotalSoft, Ymens etc.

 

 

 

 

Comments are closed.