Dynamics CRM castiga un cont important in fata Salesforce

Dynamics CRMLa inceputul saptamanii, gigantul america HP a semnat un contract cu Microsoft prin care va utiliza pe o perioada de cel putin cinci ani Dynamics CRM Online. Anterior compania s-a bazat pe un mix de Salesforce si Oracle. Acordul acopera nu doar solutia Dynamics CRM ci o suita completa la care se adauga Office 365 si Microsoft Power BI. HP va utiliza aceste solutii pentru activitatile de vanzari si service intr-un proiect care va integra atat echipa proprie cat si canalul de parteneri. La nivel de mobilitate, Dynamics CRM va fi accesata de pe tablete HP Elite X3. Ca sa va faceti o idee despre dimensiunea proiecutului, HP are o echipa proprie de 6.500 de vanzatori si 20.000 de angajati implicati in operatiunile de service.  Nu am informatii despre parteneri si cum vor folosi acestia solutia CRM.

Pana recent, HP a utilizat  Salesforce pentru activitatile de vanzari si Oracle CRM pentru partea de service. Orientarea catre Microsoft a fost justificata de capacitatea Dynamics CRM de a acoperi la fel de bine ambele tipuri de activitati. La aceasta se se adauga functionalitatile superioare de Business Analytics oferite de PowerBI, inclusiv big data. Office 365 este deja o platforma de comunicare si colaborare adoptat by default de numeroase organizatii.

In luna iulie, Microsoft a facut un pas mare in fata concurentei prin lansarea Dynamics 365 , un serviciu cloud combinat CRM-ERP care include: Dynamics AX, Dynamics CRM Online, Dynamics Financials dar si Office 365, Office Graph si poate chiar LinkedIn. Toate, evident, livrate din Azure.

 

Cititi comunicatul oficial pe http://www.prnewswire.com/news-releases/microsoft-dynamics-crm-online-selected-by-hp-to-transform-sales-and-partner-engagement-300325807.html

 

 

 

Comments are closed.