Isopan si Synergizer castiga premiul „CRM project of the year” editia 2015

Iata ca vin si semnale pozitive din piata locala de CRM: duetul ISOPAN (cel mai mare producatori si distribuitor de panouri termoizolante dn RO) si Synergizer (partener local al CAS CRM) au castigat zilele trecute premiul „CRM Project of the year” editia 2015 la sectiunea International. Premiul este oferit de compania germana CAS CRM, iar la concurs participa partenerii din mai multe tari europene..

Derulat în 2014, proiectul acoperă întreaga activitate de vânzări a ISOPAN, care gestionează, de la București, relațiile cu clienții și forța de vânzare din România dar și Moldova, Ucraina, Bulgaria, Ungaria etc și este cu atât mai valoros cu cât a concurat cu implementări derulate pe piețe măture din vestul și centrul Europei. În cadrul evaluării au contat accesibilitatea soluției de pe orice dispozitiv: telefon, tableta sau laptop, funcționalitățile de geomarketing, utilizarea pe mai multe piețe din regiune, posibilitatea de ofertare în opt valute naționale, ergonomia interfeței mobile, integrarea cu soluția Crystal Reports etc. Proiectul este unul on demand, insa nu in regim cloud ci un hosting privat.

Synergizer a semnat parteneriatul cu germanii de la CAS anul trecut, iar primele declaratii anuntau un obiectiv de 1 milion Eur venituri din aceasta linie de business. Compania este condusa de antreprenorul Andrei Zincenco si alaturi de CRM are si alte linii de business, inclusiv distributie de Microsfot Dynamics NAV in combinatie cu un addon de HR si salarizare.

Comments are closed.