Ianuarie aduce o lansare oficiala: ProfiCRM

Profi CRMProfiCRM este cea mai noua solutie CRM disponibila pe piata locala. Este un CRM in regim „ca serviciu” dezvoltat de o companie romaneasca si gazduit intr-un centru de date din Germania. ProfiCRM are la baza un proiect „custom” dezvoltat pentru un client mare din domeniul distributiei de echipamente industriale. Pe baza experientei castigate in acest proiect, echipa ProfiCRM a dezvoltat o solutie dedicata firmelor mici si medii, care ajung la clienti prin intermediul agentilor de vanzari.

Ca structura, solutia are sapte grupe de functionalitati (Companii/Contacte/Sarcini/Oportunitati/Comenzi&Produse/Rapoarte/Setari (grupate intr-o coloana verticala) si o interfata care pare relativ simplu de inteles. Contactele pot fi importate din excel sau fisier csv, iar la nivel de rapoarte, informatiile pot fi exportate ca pdf si csv. Detalii AICI.

La nivel de comercial, ProfiCRM ofera patru categorii, doua gratuite si doua contra cost. Primele doua categorii se adreseaza freelancerilor si organizatiilor non guvernamentale, insa functionalitatile sunt limitate. Pe baza de abonament, exista pachetul „Afacere in crestere” cca 15 eur/luna/user si „Afacere matura” care ofera suplimentar spatiu mai mare de stocare si servicii  avansate de suport pentru 25 euro/luna/user. La plata in avans, pe un an, se primesc o serie de bonusuri care pot ajunge pana la 20%. Utilizatorii mobili pot accesa solutia atat prin intermediul browserului cat si  din aplicatii mobile dedicate.  Conform declaratiilor companiei, aceste aplicatii vor fi publicat in termen de zile, pentru plarformele iOS si Android. Solutia ProfiCRM a fost testata cateva luni inainte de intrarea in productie, inclusiv ca mod de lucru mobil. Exista un trial, disponibil prin inregistrare.

Alaturi de ProfiCRM, compania dezvoltatoare are si alta linie de business in zona de outsourcing si custom software  development. Echpa care a dezvoltat produsul este 100% romaneasca. Rentabilizarea investitiei in ProfiCRM este prognozata in 1-2 ani.

Comments are closed.