CRM de la 1000 RON/an? Da, Marketing CRM

question-markOferta bistritenilor de la Marketing CRM (Softmagazin) arata ca CRM-ul nu e atat de costisitor pe cat crede piata. Am ajuns intamplator pe site-ul cu pricina, iar la contact exista o lista de preturi: 1000 RON/an sau 3500 RON/licenta perena. Din ce informatii am gasit pe site, solutia este bine structurata si urmareste toate etapele clasice ale proceselor de vanzare, marketing si suport.

Aplicatia poate fi utilizata atat in regim online ( din pacate hosting pe serverele Softmagazin, ceea ce nu spune multe despre disponibilitate, securitate etc) cat si instalata local, kit-ul poate fi expediat prin email. Varianta online, zice furnizorul, poate fi accesata inclusiv de pe iPhone si iPad insa nu m-am lamurit daca exista un apps sau direct din browser. Are si o componenta de stocuri, emitere NIR, facturare…ceea ce ma face sa cred ca in general se adreseaza companiilor mici care nu au un ERP functional si doar o solutie simpla de contabilitate.

Marketing CRM poate fi testata gratuit, dar site-ul nu da informatii despre perioada disponibila pentru testare. Nu exista informatii despre referinte, insa am remarcat ca firma a organizat o serie de evenimente de prezentare prin Bucuresti, Brasov, Piatra Neamt, Oradea etc.

 

Comments are closed.