Contact management inclus in storage?

O companie asiatica, QNAP a lansat o solutie de contact management atasata echipamentelor de storage pe care le produce. Solutia permite importarea, stocarea si administrarea contactelor din surse multiple. Pot fi centralizate, grupate, filtrate pe diverse criterii etc. De asemenea, solutia permite accesul de la distanta la toate aceste informatii. Utilizatorii au la dispozitie QContactz Beta  in care pot adauga direct contacte din conturile de tip Google, Yahoo, Apple dar si fisiere CSV sau vCard.

Pentru companiile care au un CRM sau ERP exista Qcontactz API care permite intefatari mai complexe. Solutiile au si un client de e-mail integrat (Qmail Agent) care aduce o comunicare mai simpla cu piata. Solutia de contact management functioneaza impreuna cu un echipament de stocare QNAP (exista o lista de echipamente compatibile pe site-ul producatorului) si este disponibila prin QTS Apps Center.

Solutiile de contact management ajuta in organizarea activitatii oricarui angajat, indiferent de specificul activitatii acestuia. In mod curent, multi utilizatori pastreaza contactele intr-un mod fragmentat: e-mail profesional, e-mail personal, social media, CRM, excel, telefon etc. O astfel de solutie de contact management permite o centralizare facila  dar si o pastrare in siguranta.

Sistem CRM

 

Comments are closed.