Cathay Pacific adopta platforma Amadeus

cathay-pacific-aircraft

Cathay Pacific adopta platforma Amadeus pentru a oferi clientilor noi oferte tarifare dar si continut nou. Solutia utilizată este Amadeus Altéa NDC dedicata ofertarii și gestionarii a comenzilor (Offer and Order Management), bazată pe fluxurile NDC end-to-end de cumpărare, rezervare și service. Soluția permite companiilor aeriene să își distribuie ofertele către terțe părți, utilizând cele mai noi standarde din industrie, oferind în același timp o experiență ireproșabilă pe canalele directe și indirecte. Oficialii Cathay Pacific au declarat: ”Suntem încântați să colaborăm cu Amadeus pentru a îmbunătăți distribuția conținutului nostru. Noile standarde tehnologice precum NDC vor îmbogăți experiența de cumpărare a clienților noștri și vor sprijini strategia noastră de a deveni o linie aeriană modernă, o parte esențială a transformării noastre digitale pe termen lung”.

Prin implementarea soluției Amadeus Altéa NDC, compania Cathay Pacific va putea să utilizeze tehnologia Amadeus, integrând fără probleme conținutul său NDC cu platforma Amadeus Travel Platform. Acest lucru va oferi companiei Cathay Pacific opțiunea de a se conecta eficient la rețeaua globală de vânzători de produse de călătorie a Amadeus, din perspectiva distribuției eficiente a unui nou conținut și noi oferte tarifare prin intermediul unei conectivități NDC. Platforma Amadeus Travel evoluează astfel încât ea poate integra și utiliza conținutul NDC pus la dispoziție de companiile aeriene în mod standard prin intermediul tuturor interfețelor de vânzare Amadeus, în scopul extinderii razei de acțiune a conținutului NDC, precum și încurajării adoptării și transformării sale de către vânzătorii de servicii de turism. Odată finalizată conectivitatea dintre Altéa NDC și Amadeus Travel Platform, Amadeus va putea implementa automat această caracteristică tuturor companiilor aeriene cliente ale Altéa NDC. Cathay Pacific a făcut parte din programul NDC [X] al companiei Amadeus de la integrarea cu Altéa NDC în 2018.

Programul NDC [X] al Amadeus aduce la un loc toate inițiativele NDC, atât ca agregator, cât și ca furnizor de servicii IT. Amadeus se angajează să facă din NDC o platformă disponibilă la scară largă pe toate canalele, directe și intermediate, pentru a asigura companiile aeriene că își pot distribui cu ușurință conținutul prin canalele pentru care optează.

Comments are closed.