BitDefender cel mai relevant utilizator local de Salesforce

box_TS_ROIata ca Brinel iese oficial cu o referinta de calitate pentru linia de business Salesforce. Proiectul este deja finalizat, echipa de sales a Brinel sustinand deja unele prezentari in cadrul evenimentelor de profil. Nu am foarte multe detalii, insa pare ca BitDefender a ales Salesforce pentru armonizarea vanzarilor la nivel global, fiind necesara o platforma cu sustinere multiligvistica dar si putere mare de integrare si centralizare a datelor. Astfel de functionalitati sunt foarte importante pentru companii cu activitate distribuita la nivel global.

Responsabil pentru acest proiect, cel putin local, a fost Mihai Guran (vezi profil LinkedIn), director regional de vanzari al BitDefender din 2014. Mihai Guran este insa un nume foarte cunoscut in industrie, cu activitate de vanzari in HP, Dell si IBM, prin urmare obisnuit cu procese complexe si cu solutii globale. Chiar in profilul de LinkedIn, la responsabilitati, apare „salesforce.com implementation and adoption”, asta ca sa vezi ce detalii afli din social media. Este adevarat, ca proiectul nu a fost tinut secret, insa finalizarea este recenta, pe site-ul Brinel inca nu apare acest client.

Interesant este faptul ca BitDefender inca mai apare ca referinta pentru SugarCRM, ce e drept doar la nivelul filialei din USA, insa, daca am inteles bine, Salesforce a devenit instrument unic pentru gestiunea vanzarilor.

Comments are closed.