360 Business Soft sustine un workshop CRM la Bucuresti

360 Business So360 Business Softft (Softmagazin) organizeaza un workshop CRM la Bucuresti pe 26 ianuarie in cadrul universitatii Romano-Americane. Scopul este prezentarea solutiei CRM 360 Business Soft si a noilor functionalitati. Va puteti inregistra AICI, participarea este gratuita. Intalniri similare au fost organizate si in anii trecuti, in mai multe orase din tara (Sibiu, Brasov, Constanta, Cluj).

Seminarul va fi sustinut de Adrian Buhai Project Manager la 360 Business Soft, care va parcurge etapele vânzării în parteneriat cu clientul, oferind participanților un mod practic de a explora la maxim oportunitățile de vânzare și de a clădi un parteneriat pe termen lung cu clientul:

1. Prospectare – identificați clienți potențiali
2. Abordare – abordați clienții pentru a identifica nevoile lor
3. Ofertare – prezentați soluția croită după nevoile clientului
4. Vânzare – încheiați tranzacția și planificați următoarea tranzacție
5. Suport – asigurați suport post vânzare
6. Campanii – comunicați eficient cu clienții

360 Business Soft este o solutie CRM cloud, accesibila prin abonament lunar incepand cu 49 lei/luna/utilizator, dezvoltata de compania Softmagazin din Brasov. Solutia a fost lansata in 2017, insa Softmagazin are o experienta mai veche in domeniul produselor de gestiune a relatiilor cu clientii, vanzand anterior CRM Marketing (http://www.crmreview.ro/crm-de-la-1000-ronan/).

Comments are closed.